Honlap-menü
Belépés
Keresés
Nyitólap » Vendégkönyv [ Feljegyzés hozzáadása ]

Oldalak: « 1 2 3 »
51-100 a(z) 135 üzenetből megjelenítve.
+1  
85. Dr. Simon E.   (2014.08.31 15:04)
Minden teljesen rendben volt az apartmanban, jobbat nem is kívánhattunk volna.
Sajnos az időjárás kétszer is megtréfált bennünket, viszont a többi napon 30 fok feletti volt a hőség.
A teraszról az Adria látványa megnyugtató és gyönyörű, és a közeli Trogír meg egyenesen kihagyhatatlan. Mindenkinek ajánljuk, aki szereti a mediterrán hangulatú tengerparti városokat.
A házigazda kedvességét és a bőséges információt -amivel ellátott bennünket-, meg különösen köszönjük.
Köszönettel a Simon család cool

+1  
84. Váradi család   (2014.08.27 12:00)
Minden olyan volt mint a honlapon lévő képeken, csak a valóságban ugye mégiscsak sokkal szebb volt.
Ajánljuk mindenkinek, akinek fontos a jó apartman és a közvetlen vízpart.
Még visszajövünk ide.
Váradiék :))

+1  
83. Bakos Kati   (2014.08.18 21:14)
Minden a lehető legtökéletesebb volt.
Rendes tulaj, és rendes apartman.
A gyerekek is imádták, hogy rögtön a strand mellett laktunk.
(Ajánljuk majd mi is az ismerőseinknek.)
Köszönettel, a Bakos család hearts

+1  
82. Tünde   (2014.08.12 11:12)
Mi már nem először nyaraltunk ebben a szép kis apartmanban, és természetesen most sem csalódtunk.
Külön köszönjük a nyaralás árából elengedett 10.000 Ft-os törzsvendégkedvezményt, ami a két gyerek mellett most is jól jött.
Szép napot mindenkinek!
Tünde

+1  
81. Dr.Bodnár   (2014.08.04 14:17)
Ez az apartman NAGYON RENDBEN VAN !!!
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy gondtalan nyaralásra vágyik.
Ha pontoznom kellene, akkor: 10 / 10
Üdv.: Dr.Bodnár Zoltán és családja

holiday jump holiday

+1  
80. Soós család   (2014.07.27 15:47)
...Primosten,Trogir,Split,Omis,Makarska mindegyik város önmagában egy kincses doboz.A pálmafák a tengerparti sétányok lenyűgözőek.Köszönjük a lehetőséget,mert életünk egyik legszebb hetét töltöttük el a családommal.Mindenkinek ajánlani tudom és fogom,aki egy szépen berendezett apartmanban ideális helyen szeretne kikapcsolódni! Egyöntetűen csak pozitív élmények értek bennünket.Egy két napnak el kell telnie ahhoz,hogy visszazökkenjünk a normál "kerékvágásba". Egyetlen egy negatív dolgot tudok csak mondani,hogy nagyon hamar eltelt ez az egy hét.Nem tudom mit hoz a jövő,de remélem máskor is eljutunk az Ön apartmanjába.
Üdvözlettel és köszönettel: Soós család
v

+1  
79. Soós család   (2014.07.27 15:46)
Kedves József!
Az Interneten keresgélve találtunk rá az Ön honlapjára.A vendégek dicsérő véleményei alapján döntöttük el,hogy nekünk is el kell mennünk ebbe az apartmanba.Mi már korábban nyaraltunk Horvátországban,de idáig az Ön apartmanja "viszi a pálmát"!Gratulálni szeretnénk,ez egy kényelmes,szépen ízlésesen berendezett,mindennel felszerelt apartman.Olyan dolgok is megtalálhatók benne ami eszébe sem jutna az embernek,hogy szüksége lehet rá a nyaralás során.A honlapon leírtak teljesen fedik a valóságot.Külön köszönjük a részletes infó-csomagot,aminek nagy hasznát vettük.A tenger látványa a teraszról fantasztikus,lenyűgözött bennünket.Cseppet sem csalódtunk abban,hogy az Ön apartmanját választottuk,aminek fekvése ideális,mert akár északra vagy délre haladva minden nagyobb város könnyen megközelíthető.Folyt.köv...

+1  
78. Bíró Zsuzsa   (2014.07.23 12:18)
Nekünk úgy ajánlották ismerőseink ezt az apartmant. Örülünk, hogy rájuk hallgattunk, mert mi is csak megerősíteni tudjuk azt, amit a többi vendég már leírt, hogy ez valóban egy kifogástalan apartman, gyönyörű kilátással. Kívánjuk mindenkinek azt az érzést, amit csak itt a tengerparton érezhet az ember, miközben nézi a teraszról a közvetlenül előtte hullámzó, a mélykék árnyalatait váltogató Adria fodrozódásait...
Szívből ajánljuk mindenkinek, aki korrekt körülmények között szeretne kikapcsolódni.
Üdvözlettel: Zsuzsa, Balázs, és a gyerekek

tongue biggrin tongue

0  
77. [Horvátországiapartman]   (2014.07.17 15:40)
Kedves Ágnes és Emil!
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakba öntött "kisregényt".
Nagy átéléssel és igen olvasmányosan írták le az adriai élményeiket, hogy szinte ott is érzi magát aki elolvassa.
Természetesen szívesen látom majd Önöket is bármikor, ha visszajönnének egy újabb tengerparti kikapcsolódásra.
Még egyszer köszönöm, és további szép napot kívánok.
Baráti üdvözlettel:
Takács József
(az apartman tulajdonosa)

+1  
76. Timár Ágnes és Emil   (2014.07.16 19:52)
Próbáltunk nem csak az apartmanról írni, hanem adni néhány tippet azoknak, akik még csak most vagy jövőre készülnek József apartmanjába nyaralni, hiszen az apartmanról itt már mindenki, mindent leírt. A képek valósak, a honlapra feltett információk szintén hiánytalanok és igazak. Összefoglalva: ez a hely megéri, hogy az ember vállalja a hosszabb, délebbre utazást, mert ez egy egészen más világ, amit ha megtehetik, mindenképpen próbáljanak ki és éljenek át! Mindent köszönünk, reméljük, már idén októberben vissza tudunk menni, de jövőre mindenképpen. VÉGE a regénynek (elnézést, de képtelenek voltunk röviden írni erről a nyaralásról). cool

+1  
75. Timár Ágnes és Emil   (2014.07.16 19:51)
A környéken, néhány helyen olyan vadregényes a táj, mintha soha nem tette volna rá a lábát egyetlen ember sem, ez az ami, a leginkább megfogott minket. Mi jobban szeretjük a kavicsos tengerpartot, de ha valaki szeretné kipróbálni a homokos partot, akkor Splitbe kell autóznia vagy egy kicsit tovább Omisba, ott homokos partszakaszok is vannak. Trogir egyébként 10-15 perc autóval, úgyhogy oda nagyon gyakran mentünk, de például a közelben, másik irányban Rogoznica is gyönyörű, bár ott nem annyira természetes a táj, sok a betonozott part, viszont a panoráma ott is csodás.

+1  
74. Timár Ágnes és Emil   (2014.07.16 19:50)
Bárhová néztünk, mindenütt volt valami csodaszép: egy épület, egy pálmafa, egy pad, a fények és árnyékok játéka, vagy csak egy olyan szög, ahonnan csodás fényképet lehetett készíteni. A sétány végén pedig egy ősi vár áll, melynek tetejéről lélegzetelállító a kilátás. Senkit ne riasszon el a rengeteg, egyben meredek lépcső, nem fogják megbánni, ha nem hagyják ki. IV. Béla is ide menekült a tatárok elől és azt mindannyian nagyon megtanultuk anno, hogy a tatárjárás mennyire régen volt. Beleborzong az ember, ha belegondol, miket láttak azok a falak. A vár tetejéről bárhova néztünk, mindenütt más volt a látvány. Tényleg nagyon bámulatba ejtő.

+1  
73. Timár Ágnes és Emil   (2014.07.16 19:49)
............. Mindezt azért tehettük nyugodtan, mert tudtuk, hogy ha bármiből is úgy érezzük, hogy elég volt aznapra, már várt minket a kényelmes apartman, ahol nyugodt körülmények között lehettünk. Reggelenként, valamint esténként kiültünk az erkélyre és bámultuk a tengert, az égboltot, a hegyeket, illetve, hogy ha sikerült kicsit elszakadnunk a csodás panorámától, lestük, hogy mikor hozzák a friss pékárut a szemközti pekarna-ba (pékség). Trogirba beleszerettünk, csodás a kikötői sétány és fantasztikus a piac. Minden gyümölcs sokkal nagyobb és sokkal zamatosabb, mint itthon. Szemnek és ízlelőbimbónak egyaránt gyönyörködtető dolgok vannak ott. Minden illatot és minden szagot szerettünk ott. A kikötői sétányon fantasztikus hajók vannak, sikerült is végig asszisztálnunk egy remek példány kikötését, a hófehér tengerészruhás matrózokkal bezárólag, akik a még mozgó hajóból kiugrálva pillanatok alatt szakszerűen kikötötték a hajót.

+1  
72. Timár Ágnes és Emil   (2014.07.16 19:48)
Kedves József!
Az apartman gyönyörű, modern, mindennel felszerelt. A strand egy kőhajításnyira van és kristálytiszta a tenger. Külön köszönet a rengeteg jó tanácsért és ismertetőanyagért, amit József a rendelkezésünkre bocsátott. Mi napozással töltöttük a legkevesebb időt, általában csak délután mentünk le, 4 óra körül a strandra és 3-4 órát töltöttünk ott. Hozzá kell tenni, hogy az ott töltött két hétbe ez a luxus is bőven belefért. Sokat kirándultunk a környéken, sétáltunk a marinai jacht-kikötőben, végig a part mentén, élveztük a gyönyörű panorámát, többször megállva egy-egy különösen gyönyörű szakasznál. Beszívtuk a tenger illatát és próbáltuk átvenni a mediterrán életritmust. Lassítottunk és élveztük az elég nagy távolságot és különbséget a hétköznapi életünk és az ott töltött életünk között. Folyt.köv.

0  
71. [Horvátországiapartman]   (2014.07.16 13:27)
Kedves Erzsike! Sajnálom, hogy így jártak, pedig sok szép apartman van Horvátországban az enyémen kívül is. Viszont mint megtapasztalhatták, sok kritikán aluli lakást is megpróbálnak kiadni a gyanútlan, vagy nem eléggé körültekintő turistáknak. Ez sokszor sikerül is, hiszen sok olyan nyaraló van, akiknek csak az olcsóbb ár számít. Azután a helyszínen szembesülnek vele, hogy nem ok nélkül volt "olcsó". Sokan nem veszik figyelembe, hogy itt kizárólag üzleti alapon működik az apartmankiadás. Egy bizottság dönti el helyszíni felmérés és szemrevételezés alapján a kérhető árat és a csillagok számát. Vagyis ha valaki talál egy relatíve olcsóbb lakást, annak várhatóan konkrét -és sokszor igen bosszantó- hiányosságai lehetnek!
Aki meg hisz a csodákban az csalódni fog, hiszen a tulajdonosok nem lesznek ellenségei a saját bevételüknek. Az apartmanjaik azért "olcsóbbak", mert "csak" annyit kérhetnek érte.(Pl. nincsen saját parkolója, messze van a strandtól, messze van a vízparttól, nincsen megfelelő komfortja, hiányos vagy lelakott a bútorzata, nem szellőztethető, sötét, dohos, az ablakból nincsen kilátás ill. nem látni a tengert, közös a konyha, a fürdő és a wc a többi vendéggel vagy a háziakkal... stb...stb...)
Szóval nem árt egy egészséges óvatosság az "olcsó" apartmanoknál.
Természetesen szívesen látom majd Önt és kedves családját is ***apartmanomban, bármikor is jönnének.
Baráti üdvözlettel:
Takács József (az apartman tulajdonosa)

+1  
70. Kovács család   (2014.07.15 15:22)
Kedves Takács Úr!Nem tudom, hogy mennyire emlékszik ránk, mi kb. 3 éve nyaraltunk Önnél. Tavaly csak a Balatonig jutottunk, de idén ismét Horvátországban kötöttünk ki. Én az Ön apartmanját javasoltam, de a menyem talált egy "olcsóbbat". Sajnos nagyon megbántuk, hogy odamentünk, mert leírhatatlanok voltak a körülmények. (Pl. emeletenként csak egyetlen közös fürdőszoba volt /4-5 lakásra/, aminek a higiéniai állapotát itt nem is ecsetelném!) A strandtól is nagyon messze voltunk, így minden nap autóba kellett ülni, ha fürdeni akartunk. Ráadásul a strandnál fizethettünk a parkolásért is 10 Kunát óránként. Már nagyon megbántuk, hogy nem az Ön apartmanját választottuk, csak ugye a menyem erősködött, hogy talált olcsóbbat. "Olcsó húsnak meg híg a leve" szokták mondani és ez sajnos be is jött a mi esetünkben is. Gondoltam, hogy megírom pár sorban a történteket, és jövőre már szeretnénk ismét az Ön apartmanját igény bevenni majd. További szép napot kívánok: a Kovács családból, Erzsike (Remélem nem haragszik, hogy ezt a néhány sort ideírtam.)

+1  
69. Gulyásné   (2014.07.06 13:08)
Kedves tulajdonos!
Köszönjük, nagyon meg voltunk elégedve mindennel.
Nem bántuk meg, hogy a Balaton helyett az Önök apartmanját választottuk. Gondolni sem mertük, hogy ennyire tiszta és átlátszó lesz a tenger, és hogy ennyire közel leszünk a strandhoz.
Egyetlen "negatívumot" tudnék csak említeni, hogy a strand szélén lévő pékbolt mellett nem tudtunk úgy elmenni, hogy be ne vásároljunk egy csomó fánkot. (Biztosan híztunk is tőle pár kilót a nyaralásunk alatt.)
A lényeg, hogy igencsak jól éreztük magunkat.
Szeretettel Marika és a Gulyás család.

cool cool cool

+1  
68. Dr. Kozma A.   (2014.06.30 12:57)
Ez egy igazi családi apartman, rugalmas, nagyvonalú magyar tulajdonostól.
Egy további "jó pont", hogy a strand is ott volt közvetlenül az apartmanház előtt.
A tavalyi nyaralásuknál, csak egy-két szikla volt, ahová éppen csak ki tudtunk ülni, és azonnal a mély víz következett. Ráadásul állandó harc ment az ülőhelyekért a sziklán. (Fekvőhelyre nem is mertünk gondolni!)
Itt viszont normális méretű volt a strand, nem volt tömeg, és oda feküdtünk a parton, ahová csak akartunk! Mivel a part is csak igen lassan mélyült, ezért a gyerekes szülőknek sem kellett állandó készenlétben állniuk, vagyis nyugodtan kikapcsolódhattak.
Csak ajánlani tudom ezt az apartmant, és hasonlóan jó nyaralást kívánok.
Szép napot mindenkinek!
Dr Kozma Attila és családja

+1  
67. Fazekasék   (2014.06.24 08:19)
Minden a legnagyobb rendben volt.
Nagyon szép apartman, közvetlen tengerpart, és a teraszon üldögélve egy gyönyörű panoráma az Adriára. Mi kelhet még a boldogsághoz?
Hát egy jó kis strand. De itt az is meg volt. A gyerekeknek is teljesen ideális volt, mert csak igen lassan mélyült. Természetesen gyönyörű, tiszta, átlátszó és a kék minden árnyalata meg volt található.
Egyetlen "problémát" tudok csak megemlíteni, hogy a gyerekeket egyszerűen nem bírtuk kiparancsolni a vízből. :))
Mindent köszönünk.
üdv. a Fazekas család.
(Ha tudunk, jövünk jövőre is.)

tongue cool biggrin

+1  
66. dr. Dobos Gábor   (2014.06.16 13:45)
Korrekt apartman, és korrekt tulajdonos. Tényleg, csak ajánlani tudom mindenkinek!
A valóságban is minden olyan mint a honlapon, viszont ezt a gyönyörű kilátást, egyetlen fotó sem tudja visszaadni. A tenger is csak egy karnyújtásnyira volt, rögtön az úttest túloldalán.
Az is a házigazda gondosságát dicséri, hogy az apartmanban található egy nagyméretű falitérkép is, amin nagyon könnyű volt eligazodni, ha kirándulni indult a család.
Köszönjük a lehetőséget.
Üdvözlettel: dr.Dobos Gábor és családja.
cool

+1  
65. Budainé   (2014.06.09 10:37)
Kedves Takács Úr!
Nálunk valódi "csoda" történt, mert a mindig morgolódó férjem -sok év után- megdicsért! Azt mondta, hogy "ugye tudsz te normális apartmant is találni, ha akarsz". (Ugyanis neki eddig egyik lakás sem felelt meg, ahol az előző években nyaraltunk.)
Mondjuk sok esetben teljesen igaza is volt, mert időnként valóban belefutottunk kritikán aluli apartmanokba. Tavaly pl. még a főzéshez a vizet is a boltban kellett megvásárolnunk és hazacipelnünk, mert a Vir szigeti apartmanunkban nem volt ivóvíz! Ami volt, az is valami ház melletti műanyagtartályból jövő állott víz volt, amit időnként feltöltöttek lajtos-kocsiból.
Szóval az a lényeg, hogy nagyon jól éreztük magunkat, hála Önnek és a csodás apartmanjának. A felejthetetlen adriai panorámáról már nem is beszélve!
Biztos, hogy ide még visszajövünk.
Köszönettel és üdvözlettel: Budainé és családja biggrin biggrin biggrin

+1  
64. Kerekes család   (2014.06.01 16:42)
(folytatás)
Az apartman minden tekintetben kifogástalan!! A feleségem szerint megérdemelné akár a négycsillagos besorolást is. Praktikusan berendezett és minden konyhai eszköz megtalálható benne, akár egy otthoni lakásban. A kilátás az Adriára, meg lenyűgöző. Sokat ücsörögtünk a balkonon, és élvezettel néztük a tengert, miközben kávéztunk, vagy teáztunk.
Sajnos rettentően hamar eltelt ez az egy hét, és már indulhattunk is haza.
Azt az egyet nem gondoltuk volna, hogy a tengerparti hőség után, itthon ismét esik a hideg eső, és majd azon kell gondolkodnunk (június elsején), hogy befűtsünk-e estére??!
Köszönjük a házigazdának a lehetőséget, és szívből ajánljuk majd minden ismerősünknek ezt a nagyon szép kis apartmant.
Üdvözlettel: a Kerekes család

+1  
63. Kerekes család   (2014.06.01 16:41)
Itthonról szakadó esőben indultunk, és tartottunk tőle, hogy Horvátországban is hasonlóan rossz idő lesz majd. Ezzel szemben szikrázó napsütés, zöldellő pálmafák és kéklő tenger fogadott minket. A parton sorakoztak a szebbnél szebb hajók. A pici ütött-kopott halászcsónakoktól a hatalmas yachtokig. Trogírban már rengeteg turista volt. Egyszerűen felejthetetlen gyöngyszem ez a kis "sziget". A piacon aznap reggel szedett friss citromot vásároltunk, és a bazárban a gyerekeknek természetesen tengerészsapkát. Érdemes megkóstolni a piacon a pizzát is, mert mindössze 8 Kunába került egy nagy szelet.
(folyt.köv.)

+1  
62. Domokos Sándor   (2014.05.20 10:26)
Az előttünk szólókhoz túl sokat nem lehet már hozzátenni.
Maximálisan felszerelt konyha, ízléses és praktikus az egész apartman.
A kilátás a teraszról fantasztikus!
Sajnos nekünk egy nem várt autójavítás megkeserítette az egyébként szuper "nyaralásunkat".
Nagyon hamar elszaladt ez az egy hét, de a látottakat nem felejtjük!
Köszönettel: Domokos Sándor és barátai

0  
61. [Horvátországiapartman]   (2014.01.04 22:50)
Minden eddigi és jövőbeli vendégemnek,
NAGYON BOLDOG ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG, BÉKÉS 2014-ES ÚJESZTENDŐT KÍVÁNOK![/b]
Remélem, hogy továbbra is megtisztelnek bizalmukkal,
továbbra is mindenre nagyon vigyáznak majd az apartmanban,
és továbbra is beírnak majd pár sort ide a vendégkönyvbe, a nyaralásukat követően.
A 2014-es esztendőre is egy nagyon kellemes nyaralást kívánok, mindenkinek!
(Törzsvendégeink természetesen idén is 10.000 Ft kedvezményt kapnak a kiválasztott turnusuk árából!)
Baráti üdvözlettel:
Takács József
(Az apartman tulajdonosa.)

+1  
60. Vécsei család   (2013.10.03 10:50)
Mi most jöttünk haza, a nyárból a télbe. Kint még vidáman napoztunk és kerestük az erős napsugár ellen az árnyékot, itthon meg már mínuszok voltak éjjel és be is kellett fűteni.
De visszatérve az apartmanra, ez egy teljesen gépesített, "otthon szinten" felszerelt lakás, ahol a botmixertől az elektromos citromfacsaróig, a mikrótól az elektromos kávéfőzőig, avagy a porszívótól az automata mosógépig minden van!! A mélyhűtővel kombinált nagyméretű családi hűtőről már nem is beszélve. Most szólt a párom, hogy említsem meg, hogy két tv és két dvd lejátszó is volt, rengeteg dvd filmmel a polcon. Szóval le a kalappal a házigazda figyelmessége előtt!!
Már csak hab volt a tortán a lakás teraszáról elénk táruló teljes adriai panoráma, és a közvetlen strand és vízpart.
Ez volt eddigi életünk legszínvonalasabb nyaralása. KÖSZÖNJÜK!
Üdvözlettel a Vécsei család

+1  
59. Dr. Földes G.   (2013.09.23 15:23)
Szép és kulturált tengerre néző apartman, ráadásul közvetlenül mellette van a strand is.
Vagyis minden adva volt ahhoz, hogy az egész család teljesen kikapcsolódjon. A gyerekek is imádták.
Nekünk nagyon tetszett, hogy ez egy "nyugis" hely ahol nincsen tömeg, lehet pihenni, és van hely a strandon is. Viszont, ha egy kis "nyüzsire" vágytunk, akkor meg átautóztunk Trogírba, amit egyszerűen nem tudtunk megunni.
Hamarosan újra visszajövünk ide, mert nagyon meg voltunk elégedve a körülményekkel.
Üdvözlettel: a Földes család.

cool biggrin happy

+1  
58. Bognár család   (2013.09.17 16:19)
Sokat utazunk, és Horvátországban is többször jártunk már, de ténylegesen ez volt eddig a legjobb apartman amiben eddig nyaraltunk.
Mint ahogyan valaki megjegyezte már korábban, valóban olyan, mintha haza jönne az ember. Mert mindennel fel volt szerelve a lakás, a mélyhűtőtől, az automata mosógépig. Ahol tavaly laktunk, még kávéfőző sem volt, itt pedig ebből is volt vagy 4 fajta, az elektromostól a hagyományos kotyogóig. Ráadásul praktikusan és ízlésesen volt berendezve, és mindenfajta konyhai eszközzel is bőségesen el volt látva. A strand és a tengerpart is közvetlenül ott volt az úttest túloldalán.
Kell ennél több egy gondtalan nyaraláshoz?
Köszönettel és baráti üdvözlettel: a Bognár család.

+1  
57. Hajdú Jánosné   (2013.09.09 19:40)
Egy kitűnő apartman, egy gyönyörű helyen. Ennyire közel a tengerhez, még sohasem laktunk. Ráadásul egy rendkívül kedves és segítőkész magyar tulajdonos a gazdája, aki mindenféle írásos információval is bőségesen ellátott bennünket.
Dióhéjban ennyi.
Minden kételkedőnek, nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt az apartmant.
Köszönünk mindent, ide biztosan visszajövünk még.
Üdvözlettel: a Hajdú család

0  
56. [Horvátországiapartman]   (2013.09.02 07:32)
Kedves Szendi Úr!
Örülök, hogy ismételten jól érezték magukat, a szerény apartmanomban.
Azért emlékezhettek másképpen az előző nyaralásukhoz képest a lakásra, mert azóta egy általános felújítást kapott -mint ahogyan kap minden évben-, amibe nemcsak a konyhai eszközök, de még néhány bútor, falikép és dísztárgy cseréje is belefér ilyenkor.
Csak megjegyezném, hogy a "törzsvendég kedvezmény" Önökre is vonatkozik, azaz minden visszatérő vendégünk, -10.000 Ft kedvezményt kap, a turnusa árából.
Baráti üdvözlettel:
Takács József (az apartman tulajdonosa)

+1  
55. Szendi Gyula   (2013.09.01 17:13)
Kedves Takács Úr!
Ismételten a legnagyobb kényelemben tölthettünk el egy csodálatos hetet. Megint olyan volt az apartman, mintha ismét haza érkeztünk volna. Ez egy biztos pont, a nyaralásaink során. Jobb volt mint az emlékeinkben. biggrin
Ismét felkerestük azokat a csodálatos helyeket Dalmáciában, amelyeket két évvel ezelőtt is, de most Dubrovnikba is eljutottunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a remekül felszerelt apartmant, ami lehetővé teszi, hogy nem kell a fél lakást elcsomagolnunk a nyaralásra, így újra kevés csomaggal utazhattunk ide. smile
Köszönjük a vendéglátást. Reméljük, hogy két év múlva harmadszorra is megismételhetjük.
Üdvözlettel: Szendi Gyula és családja biggrin biggrin biggrin

+1  
54. Dr. Balogh Elemér és családja   (2013.08.25 10:41)
Szeretnénk ezúton is megköszönni, hogy ilyen kellemes körülményeket kaptunk ebben a praktikusan berendezett és ténylegesen is mindennel felszerelt apartmanban.
Mi gyakori utazók vagyunk, de ez volt az utóbbi időben az egyik legjobb lakás amiben volt részünk nyaralni. Már az első perctől otthonosan éreztük magunkat, mintha csak otthon lettünk volna minálunk. Ráadásul a tenger is csak pár méterre van a ház előtt. Minden este a teraszon üldögéltünk, mert annyira hangulatos volt beszélgetés közben az Adria látványa, egy-egy elhaladó vitorlással. A közeli Trogír, meg az egyik legbájosabb horvát város. Szinte minden nap átruccantunk oda.Mindenkinek szívből ajánljuk ezt az apartmant, aki kicsit is igényes arra, hogy milyen körülmények között nyaral majd.
Külön köszönjük a "házigazda" kedves segítségét és további jó egészséget kívánunk: Dr. Balogh Elemér és családja.

+1  
53. Jánk András   (2013.08.17 07:49)
Ígéretemnek megfelelően leírom a véleményemet a nyaralásunkkal kapcsoltban.
Nem nagyon olvastam át tüzetesen az előző bejegyzéseket, csak felületesen átfutottam. Mint látható, talán túlzottan is pozitív kicsengésűek a bejegyzések. Mindez "gyanús" lehet egy olyan ember számára, aki még nem járt az apartmanban Takács Úrnál és nem tapasztalta meg a honlapon leírtakat a valóságban is.
Lévén, hogy az átlagnál nekem egy kicsit magasabbak az elvárásaim, ennek függvényében is azt kell, hogy mondjam kitűnő egy hetünk volt, amit ott töltöttünk.
EZ VAN! EZ A VALÓSÁGBAN IS EGY ILYEN HELY ÉS ILYEN FIGYELMES VENDÉGLÁTÓ!
Én és a családom is tökéletesen ELÉGEDETT volt a kiválóan felszerelt apartmant illetően.
Gyönyörű helyen van, Dalmácia különösen szép, Trogir óvárosa csodás, a gyerekeim a nyaralást imádták minden tekintetben. Takács Úr korrekt, megbízható és nagyvonalú.
Üdvözlettel: Jánk család. smile

+1  
52. Bolf/Kovács család   (2013.08.11 18:00)
Kedves Takács Úr !
Ismételten tökéletesre sikeredett Önnél a nyaralásunk, most is nagyon jól éreztük magunkat.
Kisfiam sokat búvárkodott, meg halat is fogott, az idő csodálatos volt.
Elmentünk Omisba is, hát az is gyönyörű hely, ott is fürödtünk a tengerben.
Hazafelé meg megálltunk Sibenikben ott is körülnéztünk, az is tetszett mindenkinek.
Az autópályán hazafelé ismét a bankkártyás fizetést választottuk, így ismét hamar átjutottunk, mögöttünk hagyva a kp.-vel fizetőknek a hosszú sorát.
Köszönjük szépen a nyaralást, a kulcsokat holnap küldöm.
Baráti Üdvözlettel: Bolf/ Kovács család
biggrin happy tongue

+1  
51. Liptai Gergő   (2013.08.09 10:31)
Fullos apartman, közvetlenül a strand mellett.
Kell ennél több?!
Azt külön köszönjük, hogy a rengeteg szóbeli ismereten kívül, egy saját maga által készített információs csomaggal is ellátott bennünket a házigazda az indulás előtt. Az útvonaltervektől a nevezetességekig, a különböző fotóktól az autós infókig, minden benne volt, sőt még egy kis vásárlási segítség is.
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt az apartmant, mert látszik, hogy a tulajdonosa valóban odafigyel arra, hogy a vendégei jól érezzék magukat nála.
Nagyon szépen köszönünk mindent Takács Úrnak!
Amint tudunk, újra jövünk.
Köszönettel és üdvözlettel: a Liptai család
cool B) cool

0  
50. [Horvátországiapartman]   (2013.08.03 08:41)
2013-ban is szeretném minden vendégemnek megköszönni a kedves szavakat.
Nekem csak az a fontos, hogy mindenki színvonalasan nyaraljon nálam, és jól érezze magát.
...és persze, hogy elvigye az apartmanom jó hírét az ismerőseinek.
Baráti üdvözlettel:
Takács József (az apartman tulajdonosa)

+1  
49. Mészáros Judit és fiai   (2013.08.03 07:48)
Sokat gondolkodtam, hogy mit írhatnék, hogy kitűnjek a tömegből, de nem sikerült semmit kitalálni, így vigyázat, újabb dicshimnusz következik!
A weboldal minden szava a valóságot írja le, az apartman felszerelése hiánytalan, a panoráma gyönyörű, és tényleg, szó szerint egy köpésre van a tenger. Takács Úr mindenben korrekt volt, és nagyon segítőkész. Tényleg, a többféle kávéfőzőtől a mosógépen át a hiánytalan edényparkon keresztül a DVD filmekig mindenre gondolt.
Rövid volt a hét, visszamennénk már holnap.
Még egyszer, köszönjük!

+1  
48. Molnárék   (2013.08.01 07:11)
Ismerőseink ajánlották ezt az apartmant, és nem is csalódtunk.
Gyönyörű, tiszta, modern, tengerre néző és kifogástalan apartman, és még egy saját parkoló is járt hozzá.
Az Adria meg a valóságban is ott van közvetlenül az úttest túloldalán. Még sohasem nyaraltunk ennyire közel a vízparthoz!
Ahol 2012-ben voltunk, ott egy domboldalon volt az apartman. Laza 40 perces "séta" volt az út a strandig, meg utána vissza az apartmanba 60 perces hegymenet!
Itt viszont 2 percen belül a parton lehettünk. Na ez az ami nem mindegy!!
Ha itt pl. utólag a strandon bármi eszünkbe jutott, hogy ez vagy az kellene még az apartmanból, -pl. egy kis kajautánpótlás a gyerekeknek-, az ember kettőt fordult és már ott is volt vele. Ez a közelség az, ami megfizethetetlen!!
(Amúgy tényleg nem volt normális dolog tavaly egy parttól távoli lakást választani és kilométereket gyalogolni a strandig, amikor ilyen közvetlen vízparti apartman is létezik, mint ez.)
A lényeg, hogy ez a nyaralás nagyon bejött nekünk!
Most már tudjuk, hogy mit jelent színvonalasan nyaralni.
Köszönjük!
Üdvözlettel a Molnár család cool biggrin cool

+1  
47. Pauer család   (2013.07.22 19:39)
Szia! Köszönjük szépen a lehetőséget , hogy ott tölthettünk egy csodálatos hetet. Minden a leírtakkal egyezett, valóban olyan rendben volt minden ahogy azt le is írtad.
A klímát egyáltalán nem használtuk, az helyett a ventilátort vettük igénybe. Ki lehetett bírni, mivel estére egy picit visszahűlt a levegő. A tenger egy kissé hideg volt, az éjszakai lehűlések miatt, de azért az utolsó napokra már érezhetően melegebb lett. Sokat kirándultunk, Rogoznicán, Trogírban, és utolsó nap szombaton Primostenben töltöttük még el egy napot.
Összegezve: felejthetetlen , csodaszépre sikerült a nyaralásunk.
Mindenkinek ajánlani fogom.
Kívánom, hogy mások is átélhessék ezt az élményt.
Jó egészséget kívánunk a jövőben.
Üdvözlettel:Pauer család

+1  
46. Szűcsné   (2013.07.15 21:18)
Még sohasem nyaraltunk ennyire közel a tengerhez,
még sohasem nyaraltunk egy ennyire nívós apartmanban.
(A tavalyi szállásunkon, még meleg víz sem volt, itt meg az automata mosógéptől a dvd lejátszókig minden megtalálható, ami csak kellhet egy lakásban.)
Trogír meg a Krka vízesés annyira szép volt, hogy biztosan eljövünk máskor is.
Köszönünk mindent.
Köszönettel: a Szűcs család

+1  
45. Siska Brigitta   (2013.07.11 07:57)
Kedves Takács Úr!
Már visszaérkeztünk Győrbe (sajnos):-D
Köszönjük szépen a színvonalas apartmant és a sok információt amelyet megosztott velünk. Hála ennek, a zágrábi fizető kapunál fél perc alatt átjutottunk bankkártyával, amíg persze a készpénzes kapunál hosszú sor alakult ki a kp.-vel fizetőknek.
Köszönjük szépen azt is, hogy valóban azt nyújtotta amit közölt a honlapján. Minden úgy volt, ahogyan azt leírta és ahogy megbeszéltük.
Utolsó reggel természetesen mi is kitakarítottuk az apartmant (még szebben hagytuk ott mint ahogyan azt kaptuk). Nem volt semmi gond vele, de bennem rejtőzik egy kis +tisztaság mánia :-D
Még egyszer köszönjük szépen!
Remélem, hogy mi is a törzsvendégei közé tartozunk majd.
Üdvözlettel: Siska Brigitta
cool cool cool

+1  
44. Kovácsék   (2013.07.03 11:23)
Igényes és a valóságban is mindennel felszerelt -gépesített- apartman.
Ráadásul a strand is csak pár méterre van, mindössze át kell sétálni az úttest túloldalára.
Gyerekeseknek is előnyös, mert lassan mélyülő, kristálytiszta tengerparton van.
Szeretettel ajánlom mindenkinek.
Üdvözlettel: a Kovács család
tongue biggrin tongue biggrin cool tongue biggrin

+1  
43. Körmőczy Család   (2013.06.26 08:30)
Mi most jöttünk vissza a nyaralásunkból, és gondoltam, hogy írok pár gondolatot.
Nekünk ez volt a harmadik horvátországi nyaralásunk, de az előző két szálláshelyet és a körülményeket, össze sem lehet hasonlítani ezzel az apartmannal.
Mert ez egy gyönyörűen berendezett és mindennel felszerelt apartman. Nívós konyhai eszközökkel, saját parkolóval, és csak 10 méterre a strandtól. Ráadásul a strand lassan mélyülő, azaz a két gyerek is nyugodtan tudott labdázni a vízben, mi meg nyugodtan tudtunk napozni a parton. A strandon lévő kis bárban meg nagyon finom kávé kapható kb. 200 Ft-nyi Kunáért. (A férjem, meg a frissen csapolt barna sörükre esküdött, és fogyasztotta szorgosan.) A lényeg, hogy az eddigi legjobb nyaralásunk volt ez a mostani, és úgy döntött a családi kupaktanács, hogy ezentúl mi is itt leszünk törzsvendégek.
Mindenkinek szívből ajánlom én is ezt az apartmant, aki kicsit is igényes.
Köszönettel: Margit, Lajos és a két gyerek

+1  
42. Koltai Gábor   (2013.06.21 11:46)
Rendkívül szép apartman, kulturált és minden kérdésre kiterjedő honlap.
A vendégek visszajelzései pedig magukért beszélnek.
Sajnos mi későn találtunk rá erre az oldalra, így erre az évre már lemaradtunk, de jövőre mindenképpen szeretnénk már az év elején egy vagy két hetet lefoglalni majd.
Addig is néha vissza-vissza térek ide, és élvezettel nézegetem és olvasgatom a honlapot.
Gratulálok így ismeretlenül is.
Koltai Gábor

0  
41. Fekete Jenő   (2013.06.15 16:33)
Mi két hét múlva megyünk,július első hetében és nagyon várjuk már.

+1  
40. Marci   (2013.04.27 05:14)
Egy gyönyörű helyen egy rendkívül színvonalas, és rögtön a tengerparton lévő apartman. Aki kicsit is igényes arra, hogy rendes körülmények között nyaraljon, annak csak ajánlani tudom ezt a kellemes fekvésű és berendezésű lakást.(Megmondom őszintén, hogy a saját konyhánk nincsen ennyire praktikusan felszerelve.)
A kilátás, meg egyenesen csodálatos. A felkelő nap első fényei már "kiparancsoltak" a teraszra, ahol egy kávé mellett megnézhettük a reggeli halászokat. A szemben lévő kis pékboltban pedig ekkorra már ott figyeltek a friss pékáruk. A kedvencünk a "burek" nevű túróval töltött tészta volt, amit az apartmanban egy picit megmikróztunk, mert melegen az igazi. Na oda a fogyókúra, de ezt nem lehet kihagyni!. Azután irány Trogír. Szerintem az összes japán turista idejött nézelődni, mert annyian voltak. Mi minden nap átmentünk oda, hiszen csak 10 percre van az apartmantól. Ráadásul, egy nyüzsgő, lüktető kisváros.Piaccal, kikötővel, pálmafákkal és gyönyörű yachtokkal...
Igazán köszönünk mindent:
Dr. K. Márton és családja

+1  
39. Kéryné   (2013.02.23 11:47)
Mi három éve nyaraltunk ebben a nagyon korrekt apartmanban, és elárulom, hogy azóta sem találtunk hasonló színvonalút, pedig sok helyen megfordultunk már azóta is. Most szerettünk volna ismét ide jönni, de sajnos már februárban(!) foglalt volt az a júliusi hét, amelyikre kötelezően kiadták a szabadságát a férjemnek. (Ezek szerint érdemes lesz már januárban lefoglalni jövőre, ha jönni szeretnénk.)
Viszont mindenkinek szívből ajánlom ezt az ízlésesen és praktikusan berendezett apartmant, aki kulturált körülmények között szeretne nyaralni a családjával, ráadásul közvetlenül az Adria partjánál.
Még annyit tennék hozzá, hogy a környező városokat is mindenképpen érdemes felkeresni, mert egyik szebb mint a másik. Trogírba többször is átmentünk.
Kéryné

+1  
38. Pulugor Mária   (2013.01.31 23:29)
Kedves Tulajdonos!
Minden elismerésem az oldalért, egyedülállóan tökéletes.
Pulugor Mária
-----------------
A honlap értékelése: Kitűnő

+1  
37. Szűcs család   (2012.10.17 12:32)
Szeptember elején töltöttünk el egy szép hetet Takács Úr igényes apartmanjában, akinek ezúton is szeretnénk megköszönni hogy rendelkezésünkre bocsátotta azt.
Az apartman és annak felszerelése, a tenger és a környék leírása, a valóságban is teljesen megegyezik a honlapon leírtakkal, csak sokkal szebb élőben.
Trogír is csodálatos! Mi szinte minden nap felkerestük, de érdemes Split óvárosát és a kikötőjét is megtekinteni.
Köszönünk mindent.
Szűcs család tongue

+1  
36. Pacher család   (2012.10.09 13:39)
Kedves Takács József!

Köszönjük a lehetőséget, és a messze menő korrektséget.
Nagy méreteim ellenére is azért sikerült elférni, pihenni, kikapcsolódni.
Azt már csak azért sem írom le (a fotók kapcsán) amit az előttem szólók már többször is megtettek. Szócséplés is lenne a sok dicséret. Az élményeket, a tengert és a fenyők illatát, sem a képek sem a szavak nem tudnák úgy sem visszaadni. Ezeket személyesen kell átélni.
Minden nagyon oké volt. cool

Üdvözlettel: K.I.+P.M.CS.+P.A.

1-50 51-100 101-135

Név *:
Email *:
WWW:
Összes hagulatjel
Kód *:
Facebook megosztás
Körkérdésünk
Hogy tetszik önnek az apartman és a honlap?
Összes válasz: 5398
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Copyright Takács József © 2022 |